Ander thema

FairFrame

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Hoe fantastisch zou het zijn als muziekfotografen naar waarde betaald zouden worden? De muziekfotografie-industrie draait op lage budgetten en vrijwilligers, waardoor muziekfotografie als fulltime beroep steeds minder voorkomt, en op deze wijze zal uitsterven. Om mensen te wijzen op de waarde van beeld is het bedrijf FairFrame opgericht. FairFrame geeft workshops, presentaties en 1-op-1 coaching om fotografen én opdrachtgevers te ondersteunen in het professionaliseren van hun tarieven.

Artist statement

Door mijn ervaring in concertfotografie wist ik direct dat ik mijn afstudeerjaar rondom dit thema wilde vormgeven. Ik vind het belangrijk om bij te kunnen dragen aan een professionele werkomgeving waarin ik veel mensen kan helpen bij het waarmaken van hun dromen en doelen. Dit is allemaal samengekomen in FairFrame, een onderneming die dicht bij mij ligt en hopelijk vele jaren meegaat.

Ambities

De komende jaren zal ik werkzaam blijven als freelance fotografe bij concerten en festivals, waarbij ik graag voor een zo divers mogelijk scala aan opdrachtgevers aan de slag ga. Daarnaast wil ik graag als docent het onderwijs in, zodat ik mensen iets op een creatieve manier kan aanleren.

Geleerd tijdens de studie

Wanneer je mensen met expertise de juiste vragen stelt kun je ontzettend ver komen. Maak gebruik van je netwerk en wees niet bang deze te vergroten.