Ander thema

Eternal Wanderer Mural

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Voor mijn afstudeerwerk werk ik mee aan de game Eternal Wanderer. Voor deze game werk ik aan een magische muurschildering die kan transformeren en dus de huidige staat van de wereld kan weergeven aan de speler om zo de betrokkenheid van de speler met betrekking tot het narratief van de game te vergroten.

Artist statement

Eigenlijk ben ik het meeste gespecialiseerd in illustratie; Dit heeft echter natuurlijk niet direct met games te maken. Wat dan ook mijn passie is, is om te kijken naar hoe ik mijn kennis over illustratie toe kan passen binnen games en hoe ik dit Interactief kan maken.

Ambities

Ik hoop binnen nu en vijf jaar een positie te hebben waar ik mijn specialisatie kan inzetten voor zowel 2D als 3D werken. Dit geeft mij niet alleen afwisseling, maar ook nieuwe uitdagingen.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens deze opleiding heb ik geleerd om op een nieuwe manier te gaan kijken naar art in games en dan met name hoe ik daarbinnen pas. Toen ik hier begon zag ik mijn toekomstige zelf als splash artist. Tijdens de opleiding heb ik geleerd dat ik mijn vaardigheden voor veel meer kan gebruiken, en juist daaruit veel voldoening haal.