Ander thema

En toen vloog ik van de trap

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn werk gaat over de veranderlijkheid van jeugdherinneringen, en de verbeeldingskracht van een kind. Het vertelt over een tijd waar de wereld oneindig leek en vol illusies en mogelijkheden. Als je ouder wordt kan het soms lastig zijn te bedenken welke gebeurtenissen de realiteit reflecteren en welke door je eigen fantasie zijn ontstaan. Momenten overlappen elkaar en creeren nieuwe betekenissen. En wie weet? Misschien ben je wel echt van de trap gevlogen. Ik geef je een kleine blik in een wereld waar ik nooit naar terug kan keren, maar die mij voor altijd gevormd heeft, ook tot de maker die ik nu ben.

Artist statement

Mijn werk gaat vaak over de gevoeligheid van mens zijn, herinneringen, emotie, hoe je als persoon de wereld ervaart, en in mijn werk als freelance illustrator komen ook geregeld zwaardere thema's aan bod. Ik teken graag met potlood en werk mijn analoge tekeningen digitaal bij.

Ambitions

Ik hoop dat ik over vijf jaar nog steeds met plezier teken en nieuwe technieken heb geleerd. Ik zou graag een residentie willen doen, misschien in het buitenland.

Learned during the studies

Ik heb tijdens mijn studie geleerd dat het oke is met mijn eigen interesses en fascinaties bezig te zijn. Zolang het zorgt dat je enthousiast aan het illustreren bent, is het goed.

List of publications / exhibitions / prices / concerts / shows etc.

-Prijswinnaar van een ENA (European Newspaper Award) voor publicaties in het NRC