Artistieke prestatie

Eindexamen Jeltje Quirijnen

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Vanwege een polsblessure stel ik mijn eindexamen uit en ben ik helaas niet in staat om deze opdracht in te vullen. In overleg met mijn studiecoach heb ik besloten om de resterende opdrachten wel in te vullen.

Artist statement

Een sterke kant van mij is dat ik altijd iets probeer te vertellen als ik muziek maak. Althans, dat krijg ik veel te horen. Er gaan nauwelijks noten voorbij die geen volledige aandacht van mij krijgen. Die aandacht heb ik van nature, maar heb ik ook gedeeltelijk leren ontwikkelen door mijn docent. Zijn muzikale benadering is zeer gedetailleerd en uitgebreid. Ook ben ik erg betrouwbaar in groepsverband, zij het op communicatief niveau of muzikaal niveau.

Ambities

Mijn toekomstplannen bestaan voornamelijk uit het vergroten van mijn netwerk, stappen ondernemen richting audities en uiteindelijk hopelijk in een professioneel orkest terecht komen. Ik wil dus veel audities gaan doen voor academies, stages en remplaceren.

Geleerd tijdens de studie

Wat mij fascineert aan het muzikantschap is dat alles wat wij doen, met het doel is om de mens te raken. Of dat op emotioneel vlak is of dat iemand geprikkeld wordt, we willen een bepaald gevoel losmaken met hetgeen dat wij doen. Ook kan muziek een verbindende factor zijn tussen mensen die elkaar verbaal misschien niet begrijpen. Voor mij is muziek ook vaak gelinkt aan een bepaald gevoel of een herinnering. Ik ben dan ook trots dat ik en vele anderen zich hiervoor inzetten. De vele mooie ervaringen en kansen die ik heb gekregen op de HKU hebben ervoor gezorgd dat ik dit inzicht heb gekregen.