Ander thema

Een beweging voor meer beweging

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Het ontwerp van een vitaliteits bevorderend schoolgebouw voor de vitaliteit-ambassadeurs van de toekomst. Waar ik de school van het CIOS Haarlem (MBO Sport- en bewegen) volledig transformeer.
Enkele beelden uit mijn presentatie

Artist statement

Als Interieur architect en bouwkundig ingenieur ben ik ontwerper én uitwerker van mijn projecten. Ik maak mij sterk voor de ervaring en de gezondheid van de mens in mijn ontwerpen en geloof er in dat ruimte de gezondheid van zijn gebruikers niet negatief mag beïnvloeden.

Ambities

Mijn ambitie is om middels de beroeps ervarings periode (BEP) de titel Interieurarchitect te behalen. Hierbij wil ik werkzaam zijn op middengrote architectenbureau's met projecten met tot op zekere hoogte maatschappelijke relevantie. Wellicht wil ik ook in de toekomst een eigen onderneming starten, waar ik als ontwerper de projecten van a-z uitvoer.

Geleerd tijdens de studie

Dat een ontwerp vaak op de gestelde deadlines nooit 100% af is en dit ook nooit zo gaat zijn. Het is de kunst om de essentie van je verhaal beeldend te maken en in een beperkte tijd het publiek te overtuigen. Waar alle stopcontacten en plinten komen in een ontwerp is niet altijd relevant.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Tijdens mijn bachelor Bouwkunde heb ik voor mijn afstudeerwerk de landelijke 'Comakership van het jaar' prijs gewonnen door in meerdere rondes te presenteren tegen medestudenten.

Een beweging voor meer beweging

Een onderzoek naar het bevorderen van vitaliteit middels ruimtelijke interventie.