film
trailer
teaser
Digitale Media
Video
Film: Documentaire
Marketing
Film, video
Ander maatschappelijk thema

Boekpromoties - EdenYonicreations

Eden Smith Yoni Kleiboer
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Boekpromoties

Dit examenproject is geïnspireerd op ons vorige project die we samen hebben gedaan voor schrijfster en Instagramguru Kirsten Jassies. Tijdens dit project hebben we onze liefde voor het promoten van boeken ontdekt. We rolden op deze manier de boekenwereld in en ontdekten een niche, onze niche. Voor ons huidige project hebben we daarom verschillende uitgeverijen benaderd. Hier kwamen veel goede en leerzame gesprekken uit. We zijn uiteindelijk in zee gegaan met de VrijeUitgevers en U2pi. De VrijeUitgevers koppelde ons aan Nivon, voor hen promoten we een wandelgids. Hierbij is het de bedoeling dat we een veel jongere doelgroep aanspreken dan zij op dit moment doen. U2pi koppelde ons aan een schrijfster van een Surinaams kookboek waar niet alleen recepten in staan maar ook een stukje cultuur en geschiedenis. Wat ons zo ontzettend aanspreekt aan de twee opdrachten is dat ze je beide iets soortgelijks bieden. Met zowel het kookboek als de wandelgids ga je op reis. Bij de een naar een buitenlandse keuken en bij de ander ontdek je de schoonheid van Nederland!

Wandelgids 'Het Trekvogelpad' (De Vrije Uitgevers)

Voor de promotievideo van de wandelgids 'Het Trekvogelpad' van Nivon hebben wij ervoor gekozen om etappe 10 te promoten. Dit hebben we gedaan omdat de video bedoeld is voor een jonge doelgroep (namelijk 16 t/m 30  jaar) en etappe 10 makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. De video zal te zien zijn op de website van Nivon bij het kopje 'Het Trekvogelpad'.

Surinaams kookboek 'Huiskip & Ons Belang'  (Uitgeverij U2pi)

Voor de promotievideo van het kookboek van Sandra van Houwelingen hebben we gekozen om de schrijfster te interviewen. Omdat het boek veel meer bevat dan alleen recepten vonden wij het mooi om in haar promotievideo ook de cultuur en geschiedenis naar voren te laten komen. De video zal te zien zijn op de website van Sandra, genaamd Sorgh & Hoop, onder het kopje 'Boek'.


Volg ons!

Voor ons afstudeerproject hebben wij een Instagram account aangemaakt genaamd @edenyonicreations. Hier hebben wij ons proces laten zien door middel van Instagram stories om de kijker een uniek kijkje achter de schermen te geven.

Ook vertellen wij ons verhaal in de posts. Voor welke boeken maken wij promotie video's en waar gaan de boeken over, de sfeer en stijl van de video's komen ook terug in op onze pagina zodat het een geheel wordt.


https://www.instagram.com/edenyonicreations/?hl=nl