The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In de aanloop naar mijn afstuderen ben ik me steeds meer bewust geworden van het feit dat mensen vaak onvoldoende zorg dragen voor hun gehoor. Er dragen nog steeds te weinig mensen gehoorbescherming. Eenmaal beschadigd, komt nooit meer terug zoals het was! Gehoor is helemaal niet zo vanzelfsprekend als we denken! 'Earxperience' wil dit veranderen door mensen te laten ervaren hoe cruciaal hun gehoor is. Mijn ervaring zal een stimulans zijn voor een betere zorg voor het gehoor.

Artist statement

Als ontwerper ben ik een praktische probleemoplosser die graag voor verschillende werkgevers en stakeholders werkt. Ik geniet ervan om me volledig in te leven en te verdiepen in mijn werk. Ik ben vooral een creatieve duizendpoot, zowel in 2D als 3D design. Mijn werk krijgt extra diepte door grondig onderzoek en een 'gouden vondst'. Innovatie en een digitale stijl zijn vaak terug te vinden in mijn werk, en dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik vind het geweldig om mijn ideeën tot leven te brengen met krachtige visualisaties. Daarnaast fascineren sociale kwesties mij, omdat mijn werk dan betekenis kan hebben voor een groot aantal mensen. Mijn proces kenmerkt zich door structuur en volledigheid. Zo moeten mijn projecten vooral waardevol zijn!

Ambities

Na mijn afstuderen ben ik gemotiveerd om mijn passie voor ontwerpen verder te ontwikkelen en om te zetten in concrete projecten. Over vijf jaar hoop ik actief bezig te zijn in de designwereld bij een mooi bedrijf en wil ik trots zijn op de werken waaraan ik heb bijgedragen en ontworpen heb. Daarnaast ben ik gedreven om mijn netwerk uit te breiden en samen te werken met inspirerende mensen en organisaties. Ik zie mijn afstuderen als het begin van een spannende reis waarin ik mezelf blijf uitdagen, groeien en nieuwe kansen ontdekken!

Geleerd tijdens de studie

Bij de studie Connected design heb ik geleerd wie ik ben als ontwerper. Daarin vooral wat mij speciaal maakt! Ik ben mijzelf na deze studie zoveel meer gaan waarderen als ontwerper. Naast het ontdekken van mijn eigen identiteit als ontwerper, ben ik ook gegroeid in mijn vermogen om verbinding te maken met opdrachtgevers en stakeholders, en hoe ik deze relaties kan onderhouden.