Duurzaamheid en klimaat

Duik er in....

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Een ziekenhuis heeft te maken met grote hoeveelheden afval.
Ik zie afval niet alleen als restmateriaal wat verbrandt of gerecycled wordt maar ook een materiaal met kansen en mogelijkheden.
Daarom ga ik de uitdaging aan om ziekenhuisafval betekenis te geven. Daarbij maak ik een vergelijking met de onderwaterwereld. Je ziet de schoonheid van de onderwaterwereld pas als je erin duikt, je erin verdiept.
Ik laat me dan ook inspireren door de onderwaterwereld

Als je de moeite neemt om de kwal eens echt te bestuderen, als je er goed naar kijkt en aandacht aan geeft, zul je zien dat het een prachtige verschijning is.
Elke kwal is uniek, en zo is ieder mens. Iedereen heeft een eigen verhaal en geeft er een eigen invulling aan. Laat je emotioneel raken door dit lichtgevende object.

Artist statement

ik vind het super leuk om met mijn handen bezig te zijn en dingen te maken / ontwerpen. Dit kan ik dagen lang doen met een paar materialen. Daar komen dan de gekste dingen uit. En dat vind ik leuk om te doen.

Ambities

Mijn ambities zijn toch wel echt dingen maken / doen. Alleen vind ik dit werk niet leuk genoeg om mijn hele leven te doen dus wil ik graag wat anders gaan doen. Alleen wat dit gaat worden weet ik nog niet. Als ik ben geslaagd voor deze opleiding wil ik mij gaan oriënteren op wat er allemaal nog meer voor beroepen zijn.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik niet bij mijn eerste ontwerp moet blijven, maar verder moet kijken wat er allemaal mogelijk is met het product.