Gezondheid en welzijn

DRIV

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Een deken die gemaakt is om te reageren op jouw behoeftes. Door de reactie van de deken op de gebruiker, kalmeert de gebruiker. De deken bestaat uit twee kanten die ieder op hun eigen manier reageren. De ene kant is gebreid in de vorm van heuveltjes. Deze heuveltjes gaan trillen door de aanraking van de gebruiker. Dit zorgt voor het loslaten van spanning in het lichaam die kan ontstaan door de stressvolle gebeurtenissen in iemands leven. De andere kant is gemaakt van een gladde stof om de zintuiglijke overbelasting te verminderen en op deze wijze iemand terug te brengen in een ontspannen staat. Deze kant zal door de aanraking smocken. De stof zal samentrekken of uitzetten. De deken creëert een gevoel van troost, rust en ontspanning voor de gebruiker.

Artist statement

Gevoel, is iets wat we allemaal ervaren. Wat ik merk is dat ik hier als persoon veel mee bezig ben. Ik laat me hierdoor in mijn werk graag beïnvloeden. Het gevoel is meer de basis van mijn werk dan hoe het er uit ziet. Door het werk ook echt te voelen en me te focussen op al mijn zintuigen geeft mij een unieke relatie met mijn werk.

Ambities

Over vijf jaar zal ik de studies IPD en scenografie hebben gedaan. Ik zal het liefst door deze opleidingen terecht komen in een werkveld waar ik een positieve bijdragen aan de mentale gezondheid van mensen kan leveren. Ook zou ik door gebruik te maken van mijn werk gevoel, zintuigen en mentale gezondheid willen onderzoeken. Het werk dat ik dan ook maak zal interactief zijn en op gevoel gericht zijn. Ik hoop mensen gelukkiger te kunnen maken en duidelijk te kunnen maken hoe belangrijk in identiteit is.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens deze studie is wat voor kunst ik maak en het belang van mijn passie.