The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
DOEdeal! is een app die ervoor zorgt dat ouder en kind elkaar op een nieuwe en leuke manier leren kennen! Met de DOEdeal! app kunnen ouders en kinderen samen een contract opstellen om vaker en regelmatig activiteiten te ondernemen. Het mooie van het concept is dat kinderen de activiteiten mogen voorstellen, zodat zij de regie hebben over wat er gedaan wordt.

Het contract dat wordt samengesteld, helpt om het plan voor vaker en regelmatiger samenzijn vast te leggen en te blijven volgen. De app biedt een overzichtelijke kalender waarop gemakkelijk een activiteit voor de DOEdag! kan worden ingepland, zodat de gebruikers precies weten wat er op de planning staat. Ook is het mogelijk om elkaar herinneringen sturen en activiteiten delen via de app.

Naast inzicht in de gemaakte afspraken biedt de DOEdeal! app inspiratie voor activiteiten die gebruikers samen kunnen ondernemen. De activiteiten worden gebaseerd op de afspraken die eerder gemaakt zijn en kunnen vervolgens door het kind worden voorgesteld. Zo kunnen gebruikers samen naar de dierentuin gaan, een museum bezoeken, een wandeling in het bos of zelfs samen naar de kringloop om de hoek.

Het doel van de DOEdeal! app is om de band tussen ouder en kind te versterken door samen meer quality time door te brengen. De DOEdeal! app is dan ook speciaal ontworpen om ouders te helpen meer tijd door te brengen met hun kinderen op een leuke en zinvolle manier. Het is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen, nieuwe avonturen te beleven en mooie herinneringen te creëren.

Artist statement

Hallo daar! Ik ben Ciara en ik ben een conceptueel maker met een sterke focus op de doelgroep. Ik geniet ervan om krachtige en unieke ideeën te bedenken en deze naar nieuwe hoogten te tillen door mijn breed ontwikkelde vaardigheden in te zetten. Of het nu gaat om het bedenken, ontwerpen en maken van een app (DOEdeal!) of het creëren van een interactieve installatie. Ik ben er klaar voor om mijn creativiteit te gebruiken om fantastische projecten tot leven te brengen!

Ambities

In de nabije toekomst wil ik graag deeltijds werken bij een digitaal bureau als creatieve kracht. Hiernaast zou ik dan mijn eigen onderneming in webdesign verder ontwikkelen. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik stiekem hoop dat mijn project DOEdeal! uitgroeit tot een groot succes, zodat ik mijn creativiteit ten volle kan benutten bij het bedenken en uitwerken van nieuwe concepten.
Ik kijk er in ieder geval alvast enthousiast naar uit om mijn passie voor digitaal design en ondernemen te kunnen combineren in een bruisende carrière!

Geleerd tijdens de studie

In twee jaar werken naar het diploma AD-Digital Media heb ik veel geleerd. Ja, dat zeggen er wel meer, maar hoe vertel je nou dat je in maar 2 jaar tijd het idee hebt dat je in een andere levensfase zit. Van 'nog even een diploma halen' ben ik naar een punt gekomen waarop ik vol verwachting durf te kijken naar de toekomst.

De studie ADDM was niet zoals de vele andere studies die op het HBO zijn te vinden. Er waren geen toetsen, geen overvol lesrooster en ook geen praktijklessen. In deze studie krijg je handvatten aangereikt om van jezelf een sterk maker te maken, maar je moet deze wel zelf aanpakken.
Door alle vrijheid en de eindeloze mogelijkheden binnen de studie is het weleens lastig geweest om gemotiveerd te blijven. Maar juist deze unieke eigenschappen van de studie leren je veel wanneer je bewust de keuze maakt om door te gaan tot het eind.

In de afgelopen twee jaar heb ik mezelf allerlei verschillende vaardigheden aangeleerd. Van 0 kennis over alles binnen mediavormgeving en nu het beheersen van verschillende adobe programma's. Tot het weten hoe je een concept moet uitwerken, onderzoeken, itereren en perfect laat aansluiten bij de doelstelling & de doelgroep.

Omdat de studie een soort snelkoker is, want je wil heel veel leren in 2 jaar tijd, leer je om sneller stappen te maken en ‘ongemakkelijke’ situaties aan te gaan. Je leert uit je comfortabele bubbel te stappen en de confrontatie aan te gaan, met bijvoorbeeld de doelgroep. Hieruit heb ik een hele belangrijke les meegekregen die ik voor altijd bij me zal houden: "Gewoon doen!"

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Neem vooral een kijkje bij mijn afstudeerproject op: www.doe-deal.nl