Inclusie en diversiteit
Ander maatschappelijk thema

Diversiteit

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter


  • Afstudeerproject


Mijn eigen project gaat over een jongen die angst voor het water heeft, door een herinnering van zijn verleden. Dit verhaal is gebaseerd op een waargebeurd moment van mijn leven. Dit moment heeft mijn leven beïnvloed. En ik vind het heel belangrijk om deze ervaring als een kunstwerk vast te leggen.


  • Externe opdrachtgever


In het laatste jaar van mijn studie wilde ik naast mijn eigen project (De Golf/The wave) ook met een externe opdrachtgever werken. Zodat ik een verschillend beeld van samenwerken met diverse opdrachten kan hebben. 
In het project van de externe opdrachtgever probeerde ik te experimenteren en gebruik te maken van verschillende technieken en stijlen.

Voor Trias Pedagogica mocht ik een aantal illustraties maken over de opvoeding van kinderen in Nederland. Omdat ons publiek meestal mensen met een buitenlandse achtergrond zijn, probeerde ik van diverse karakters te gebruiken. Zodat verschillende mensen zich kunnen herkennen in de illustraties .  • Logo's die ik voor diverse bedrijven tijdens mij studie heb ontworpen.


Voor Marmamama mocht ik een aantal illustraties ontworpen voor hun olie producten.

Artist statement

Ik krijg altijd de meeste voldoening als ik in mijn werk gevoelens kan creëren.
Ik gebruik meestal verschillende materialen om iets te ontwerpen, maar meestal teken ik het op papier met potlood en vervolgens ga ik het digitaal bewerken.
Ik ben vooral geïnteresseerd om ontroerende en rustgevende beelden te maken, maar ik vind het soms ook leuk als ik mensen met mijn werk aan het lachen kan maken.
Ik krijg meestal motivatie en inspiratie van muziek (meestal instrumentaal), boeken en tijdens het fietsen.

Ambities

Ik wil graag een grafisch vormgever en een animator worden. Verder wil ik veel kunstwerken voor de kranten en de televisieprogrammas kunnen maken. Echter alles wat relevant is met tekenen en beelden vind ik meest interessant.

Geleerd tijdens de studie

In deze jaren heb ik voornamelijk geleerd om mijn illusie meer in mijn werken te gebruiken.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Specificatie van het project:
3:00 minuten The wave
00:30 Radio Doendoen
1920x1080 ,illustraties en grafische ontwerpen