Inclusie en diversiteit
Sociale veiligheid

Dit is hoe het voelt

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Met mijn project “Dit is hoe het voelt” wil ik laten zien wat seksuele intimidatie doet met een persoon. Ik wil de kijker laten beseffen dat elke intimiderende ervaring zijn sporen achterlaat. Normaal alleen in het hoofd, nu door mij uitgebeeld op het lichaam. Want elke ervaring, hoe klein deze ook was, zal altijd meegedragen worden. Laten we meer praten over hoe pijnlijk deze ervaringen zijn. En laten we meer nadenken over wat het teweeg brengt.

Artist statement

Als maker ben ik mij bewust van mijn positie in de maatschappij. Dat ik vrouw ben is mij gegeven en is waar ik mee moet werken. Ik mis privileges, maar ik heb ze ook omdat ik wit ben. Het missen van privileges is een onderwerp dat ik graag bespreekbaar maak. Ik observeer wat er zich afspeelt in de wereld en vorm daarover mijn mening. Ik wil met mijn werk bijdragen aan een betere wereld.

Ambities

Over vijf jaar heb ik de perfecte verhouding gevonden tussen editorial zzp werk en het initiëren van eigen projecten en exposities.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens de studie heb ik geleerd dat ik alles kan maken wat ik wil, geen idee is te moeilijk of te complex. Ik heb geleerd mijn eigen beren op de weg hierin te herkennen en daar hoe dan ook omheen te werken om uiteindelijk tot mijn doel te komen.