Ander thema

Digitaal vakmanschap: een storytelling en social media succes.

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn eindexamenwerk richt zich op het ontwikkelen en implementeren van een effectieve social media strategie met als basis storytelling voor BHE Design. Door middel van lookbooks, detailopnamen, behind-the-scenes content en persoonlijke verhalen heb ik de merkbekendheid en betrokkenheid vergroot. Het project combineert mijn vaardigheden in grafisch ontwerp, fotografie en marketing om een solide basis te creëren voor de toekomstige online groei van BHE Design.

Artist statement

Mijn specialisme ligt op het gebied van creatieve contentcreatie en strategische branding, met een focus op sociale media marketing. Mijn werk onderscheidt zich door mijn vermogen om krachtige verhalen te vertellen die resoneren met het publiek en merken helpen zich te onderscheiden in een competitieve markt. Ik combineer mijn achtergrond in grafisch ontwerp en fotografie met mijn kennis van marketing om unieke en impactvolle campagnes te creëren die de aandacht trekken en betrokkenheid stimuleren. Mijn streven naar kwaliteit en mijn continue streven naar innovatie maken mijn werk uniek en effectief in het bereiken van de doelstellingen van mijn klanten.

Ambities

Over vijf jaar streef ik ernaar een bloeiend platform te hebben opgebouwd, gericht op het ondersteunen van opkomende ontwerpers in de mode- en sieradenindustrie. Mijn visie is om een omgeving te creëren waar creatieve talenten worden ondersteund en aangemoedigd om hun merken op te bouwen en te laten groeien. Dit platform zal een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder marketingadvies, branding ondersteuning en zelfs de mogelijkheid bieden om een eigen webshop te lanceren waar ontwerpers hun producten kunnen verkopen. Mijn doel is om een gemeenschap te creëren waarin ontwerpers kunnen gedijen en waar hun creativiteit wordt gevierd en beloond.

Geleerd tijdens de studie

Het idee dat je kunt leren door fouten te maken, is iets wat ik echt heb ervaren tijdens mijn studie. Ik heb het meest geleerd van de momenten waarop ik iets niet meteen goed deed. Soms is het goed om iets fout te doen, want dan zie je wat je verkeerd hebt gedaan en kun je het beter maken. Ik zie fouten maken niet als iets om bang voor te zijn, maar als kansen om te leren en te groeien. Het helpt me om mijn aanpak te verbeteren en steeds beter te worden.