Ander thema

"Denk je nog eens aan mij?”

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn oma liet me voor haar overlijden een briefje na en eindigde haar tekst met de woorden: “Denk je nog eens aan mij?” De angst om vergeten te worden, deel ik met haar. Die angst wordt tastbaar als ik denk aan de spullen waarmee ik me omringd heb en die nu dierbaar voor mij zijn. Elk object is gekoppeld aan een fase in mijn leven. Ooit, wanneer ik overlijd, zullen de objecten die voor mij emotionele waarde hebben niet dezelfde betekenis hebben voor hen aan wie ik deze objecten achterlaat. De herinneringen bij de objecten vervagen en de afdruk van mijn bestaan zal veranderen in een schim.

Artist statement

Mijn naam is Amy Hofman, als grafisch ontwerper heb ik een voorliefde voor drukwerk, editorial design, typografie en special design. Mijn werk kenmerkt zich door functionaliteit en minimalisme.

Ambities

Mijn nieuwsgierige, open en betrokken karakter maakt dat ik graag samenwerk met anderen, omdat ik geloof dat we samen kunnen groeien en van elkaar kunnen leren. Ik hoop dit dus ook in de toekomst te blijven doen.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik nieuwe contacten gelegd en ben ik sociaal gegroeid. Daarnaast heb ik veel op grafisch gebied geleerd van zowel medestudenten als docenten, waardoor ik diverse perspectieven heb gekregen op verschillende onderwerpen en ontwerpkeuzes.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

De Verdieping, AG
Afstudeer catalogus HKU 2024