Zorg en welzijn
Diversiteit en inclusiviteit

DE WAARDE VAN EEN HECHTERE COMMUNITY

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In dit examenwerk ben ik opzoek gegaan naar manieren om een hechtere community tot stand te krijgen voor mijn evenementen, genaamd Eindstation. Hiermee wil ik meer waarde toevoegen aan Eindstation, meer toegewijd publiek hebben en een positieve invloed hebben op het Utrechtste underground nachtleven.

Artist statement

Ik ben Bastiaan, event-student die al 9 jaar te vinden is en 3 jaar werkzaam is in de nachtcultuur.

Ambities

In de toekomst wil ik dat ik met mijn eigen evenementenreeks, genaamd Eindstation, een van dé gevestigde evenementen ben binnen Utrecht. Ik wil de underground-scene van Utrecht naar een hoger en kwalitatiever niveau tillen en daarmee meer waarde geven aan de Utrechtse nachtcultuur, want dit heeft zoveel positieve uitkomsten voor de stad en de mensen. Uiteindelijk zou ook graag Eindstation willen koppelen aan het openen van mijn eigen locatie (club) zodat ik deze ambitie nog meer kan realiseren.

Geleerd tijdens de studie

Wat ik heb geleerd is mezelf out-there te krijgen, om samen te werken met meerdere vormen van kunst om iets succesvols te maken. Maar het belangrijkste is dat ik mezelf heb gevonden en welk plekje ik wil innemen in dit wereldje.