Zorg en welzijn
Ander thema

De mooiste tijd van je leven

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Artist statement

Als filmmaker vertel ik graag persoonlijke en realistische verhalen, waarin ik constant dichtbij de belevingswereld van mijn personages blijf. Mijn fascinaties liggen in het vastleggen van kwetsbare momenten, het portretteren van jongeren en alles wat we als mensen vooral niet zeggen tegen elkaar. Film is voor mij een manier om mijn eigen gevoelens te uiten hoe ik dat soms met woorden zelf niet kan.

Mijn afstudeerfilm ‘De mooiste tijd van je leven’ is een verhaal over zoekende zijn als twintiger en het onderdrukken van jezelf om ergens bij te horen. De film behandelt grote thema’s als opgroeien, mentale gezondheid en toxische mannelijkheid, maar met een persoonlijke en intieme aanpak, gericht op het vastleggen van subtiele en alledaagse momenten. Een uit het leven gegrepen film over de worstelingen tijdens de studententijd en het toelaten van kwetsbaarheid.

Ambities

Ik hoop na mijn afstuderen nog steeds veel te blijven leren en vooral te blijven doen wat ik leuk vind en waar ik gelukkig van word. Ik hoop mijn persoonlijke verhalen als maker te kunnen blijven vertellen en delen, maar wil mezelf ook graag blijven uitdagen om op verschillende manieren mijn plek binnen de filmindustrie te vinden.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb geleerd dat het goed is om fouten te maken, dat ik niet altijd alle antwoorden hoef te hebben en juist moet genieten van de zoektocht, dat als iets eng is, dat ik het dan moet doen, dat ik niet te veel bezig moet zijn met wat anderen van mij vinden, om dicht bij mezelf te blijven en vooral ook om plezier te blijven hebben.