The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Deze campagne representeert de ongelijke verdeling van verantwoordelijkheid in anticonceptie. Samen met Rutgers en Lekker Menselijk is deze campagne op 25 mei live gegaan via Instagram.
Samen spelen, samen verantwoordelijkheid delen.👀

Wat doe jij om (nog) geen vader te worden? Als man* kun je kiezen voor een condoom en/of vasectomie. Maar ook als jouw partner anticonceptie gebruikt, kun jij wat doen. Zo deel je samen de lusten én de lasten

🔗 Check de #linkinbio van @rutgersnl voor tips.

💬 Deze post is onderdeel van het afstudeeronderzoek van Esther van de Glind | @esglind

#lekkermenselijk #rutgers #anticonceptie #verantwoordelijkheid #mannen #hku

*Mensen met een penis met penis-in-vaginaseks

Artist statement

De KUTKLOOF campagne representeert de ongelijke verdeling van verantwoordelijkheid in anticonceptie. Als verbinder heb ik een samenwerking gerealiseerd met kunstenaar Lekker Menselijk en Stichting Rutgers. Mijn marketing ervaring heb ik ingezet voor het ontwikkelen van dit eindproduct. Het doel is om cis-mannen van 20-30 jaar oud bewust te maken van de lasten van anticonceptie en samen de verantwoordelijkheid te delen. De campagne is geplaatst op 25 mei en heeft 2800 likes, 33 comments en 70.000 mensen bereikt.

Ambities

Mijn doel is om mijn duizendpoot skills verder te ontwikkelen en in te zetten voor de culturele sector. Hier begin ik 1 juli al mee als Accountmanager Culturele Partners bij CultuurWerkt! in Amsterdam.

Geleerd tijdens de studie

Geen enkele droom is te groot. Als je jezelf omringt met de juiste mensen groei je daar professioneel en persoonlijk snel door.