Duurzaamheid en circulariteit

De knuffelboom

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Met mijn werk stuur ik mensen aan om beter te zorgen voor de natuur om ons heen. Ik wil het scheve beeld laten zien hoe mensen met de dingen om ons heen omgaan. Persoonlijke voorwerpen hebben veel waarde, terwijl de natuur zo wordt weggegooid. Mijn kunstwerk werkt als een weerspiegeling van hoe we de natuur zouden moeten behandelen: zoals je ook je geliefde knuffel zou behandelen. Het gevoel dat ik ervaar bij zowel bomen als knuffels komt overeen. Het gevoel van bescherming, geborgenheid en een gevoel van thuis zijn. Daarom heb ik mijn fascinatie voor bomen omgezet in dit drie meter grote textiele werk: de knuffelboom.

Artist statement

Veelzijdig maker is een term die bij mij past, omdat ik mij kan vinden in verschillende materialen en technieken. Ik heb een liefde voor textiel, papier en materialen uit de natuur.
Ik zie magie in de alledaagse natuur om ons heen. In mijn beelden laat ik een stukje van die magie zien. Op mijn eigen manier overbrug ik de afstand die sommige mensen voelen tegenover de natuur. Met mijn kleurrijke kunst stuur ik mensen aan serieuze problemen aan te pakken, zodat we beter voor de natuur om ons heen kunnen zorgen.

Ambities

Over een paar jaar heb ik mijn tweede bachelor Vaktherapie afgerond. Tijdens deze studie wil ik mij blijven ontwikkelen door beeldend werk te blijven maken, samenwerkingen aan te gaan en deel te nemen aan exposities. Ik zou het interessant vinden om na mijn tweede studie te oriënteren naar creatieve banen en collectieven waar ik mijn interesse voor natuur welzijn kan uitoefenen.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb geleerd tijdens mijn studie te vertrouwen op mijn intuïtie, te durven experimenteren en voor mijn passie te gaan. Ik ben gegroeid: in mijn creatieve vermogen, maar ook op persoonlijk gebied.