Ander thema

De Digitale Goodiebag

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Wanneer je naar een liveconcert gaat, loop je na afloop de zaal uit met een heleboel aandenken, in welke vorm dan ook. Met livestreamconcerten ligt dit net wat anders. Na afloop klik je de het tabblad weg en ga je weer verder met waar je daarvoor gebleven was. De digitale goodiebag kan daar wellicht verandering in brengen. Ontworpen voor mijn externe partij On Air, die livestreamoptredens produceert en streamt op hun eigen platform. De digitale goodiebag moet niet alleen zorgen voor een positieve invloed op de beleving, maar ook voor 'rumour around the brand'.

Artist statement

Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat ik het leuk vind om na te denken over en/of mee te denken aan (nieuwe) concepten en wat ervoor nodig is om dit tot werkelijkheid te brengen. Het is een uitdaging om ideeën te bedenken die zowel innovatief als haalbaar zijn. Door mijn nieuwsgierigheid en het soms niet kunnen ophouden erover te praten, willen er weleens onverwachte ideeën naar boven komen.

Ambities

Het is altijd mijn ambitie geweest om in de muziekindustrie te werken, ook al heb ik een grote omweg genomen om hier te komen. Ik vind het leuk om te regelen en de dingen die ik doe tot leven te zien komen. In het verleden heb ik kort gewerkt als booking-/production assistent en dat lag mij goed. Ik ben nog aan het zoeken naar wat er precies bij mij past, maar producties lijken daar wel in de buurt te komen. Ik vind het vooral belangrijk dat ik over vijf jaar iets doe waar ik gelukkig van word en dat ik ook iets kan betekenen voor anderen.

Geleerd tijdens de studie

Dat de comfortzone niet altijd de meest comfortabele en beste plek is om je in te bevinden.