Ander thema

De betekenis van geur

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn afstudeeronderzoek heeft zich gericht op het onderzoeken van de impact van geur op de beleving en boodschap van een evenement dat bij Randstad, in het Experience Center heeft plaatsgevonden. Het doel van het onderzoek was om te bepalen of het integreren van geur zou bijdragen aan een sterkere beleving tijdens het evenement om zo de doelstelling beter over te brengen. Het onderzoek biedt uitkomsten van de geur implementatie bij het evenement en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van geur implementatie in de toekomst bij Randstad. Dit onderzoek biedt verder waardevolle inzichten en aanbevelingen voor Randstad op gebied van het versterken van de beleving en bijdragen aan de boodschap van een evenement.

Artist statement

Als persoon ben ik doordrenkt van enthousiasme en positiviteit, hiermee breng ik energie over op de mensen om mij heen. Mijn enthousiasme stimuleert mijn omgeving en zorgt ervoor dat mensen tot bloei komen. Ik geloof dan ook dat positieve interacties de basis zijn voor goede samenwerkingen en resultaten die daaruit voortvloeien. Naast mijn enthousiasme heb ik een persoonlijke benadering, waardoor ik een sterke band met stakeholders kan opbouwen. Ik hecht dan ook veel waarde aan een menselijke connectie en ik geloof dat dat essentieel is voor een succesvolle samenwerking.
Een ander aspect dat mij uniek maakt, is mijn oog voor detail. Ik geloof dat de kleinste details bijdragen aan de kwaliteit van het grotere geheel. Met mijn zorgvuldige aanpak streef ik naar vakkundige resultaten, waarbij elk element zorgvuldig is overwogen.
Als eventmanager krijg je vaak te maken met complext projecten die strakke deadlines hebben en variabelen die constant in beweging zijn. Mijn kracht hierin is om kalm en gefocust te blijven, zelfs wanneer de druk toeneemt. Het vermogen om onder druk te presteren stelt me in staat om effectief te blijven werken en hoogwaardig werk af te leveren.

Ambities

In de komende vijf jaar wil ik professional worden in de organisatie van zakelijke evenementen. Mijn visie gaat verder dan alleen mensen samenbrengen en memorabele ervaringen creëren. Ik wil ook streven naar duurzaamheid binnen de evenementenbranche en positieve verandering bevorderen door bewustwording te vergroten en innovatieve oplossingen te implementeren. Daarnaast wil ik mijn kennis en vaardigheden verbreden om zo evenementen op grote schaal te kunnen produceren. Hierbij is kennis van logistiek, planning en projectmanagement een vereiste. Ik wil mijzelf de komende jaren dan ook verdiepen in de benodigde expertise hiervoor.

Naast mijn ambitie om te groeien als professional in de evenementenbranche, wil ik groeien binnen het bedrijf waar ik nu werkzaam ben. Ik streef ernaar om internationale evenementen te organiseren. Dit geeft me de kans om mijn vaardigheden op het gebied van culturele diversiteit en het werken met meerdere belanghebbenden uit te breiden.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik waardevolle kennis en vaardigheden opgedaan. In het bijzonder heb ik geleerd hoe ik verschillende werkvelden aan elkaar kan koppelen. Met het vermogen om nieuwe perspectieven te verkennen en innovatieve oplossingen te bedenken door verschillende disciplines met elkaar te verbinden, kunnen er complexe problemen op een creatieve manier worden opgelost.

Daarnaast heb ik geleerd om met verschillende individuen om te gaan die diverse achtergronden, persoonlijkheden en denkwijzen hebben. Met de lessen die zijn gegeven heb ik waardevolle vaardigheden opgedaan die mij in staat stellen om, zelfs als er pittige meningsverschillen zijn, respectvol en constructief te reageren.

Ik heb waardevolle ervaring opgedaan door tijdens mijn studie deel te nemen aan verschillende projecten, zowel individueel als in teamverband. Door deze projecten heb ik geleerd hoe ik abstracte concepten kan omzetten in tastbare resultaten. Door te werken aan projecten heb ik ook geleerd om het grotere plaatje te zien en waarde aan de projecten te koppelen.