Duurzaamheid en circulariteit

Club AL+G

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Mijn project is een conceptueel architectonisch ontwerp van een nachtclub.
Het ontwerp gaat over het samenkomen van mens en natuur in het
nachtleven. Het doel van het ontwerp is het inspireren van andere ontwerpers en het creëren van een nieuw beeld van het nachtleven. Het gaat in het
ontwerp over de ervaring van de avond en het ontdekken van de ruimte, meer dan het dansen waar het tot nu toe meestal over gaat als je denkt aan het
nachtleven. Het gaat over het ontdekken van nieuwe dingen gedurende de
nacht, en de ruimte bieden voor conversaties. Uitgaan in een club is een
manier om even weg te komen van de werkelijkheid. Met mijn ontwerp wil ik een ruimte creëren voor dit verlangen; “ontsnappen aan de realiteit.”
Een render van het conceptuele ontwerp Club AL+G

Artist statement

Wat mijn werk uniek maakt is de kritische blik die ik op de wereld heb. Ik probeer altijd een maatschappelijk probleem op te lossen of aan te kaarten met mijn werk. Zo hoop ik stap voor stap de wereld een stukje beter te maken.

Ambities

De komende jaren wil ik beginnen als freelancer. Ik wil werken aan verschillende projecten. Ik wil maquettes, digitale 3D-modellen en renders maken. Het idee om mijn creativiteit en vaardigheden te kunnen inzetten in verschillende contexten en projecten spreekt me enorm aan. Als freelancer hoop ik de vrijheid te hebben om mijn eigen pad te volgen en mijn passie voor ontwerpen om te zetten in een baan.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens mijn studie, is het vinden van mijn passies als ontwerper. Ik heb meerdere kanten van het vak kunnen bewonderen en zo ook mijn eigen krachten kunnen ontdekken.

Maquettes die ik heb gemaakt tijdens mijn stage bij architectenbureau KRFT

Gewerkt met 3D-Printen, lasersnijden, AutoCAD, PreForm, LightBurn en SketchUp.

Project in het eerste jaar van de opleiding voor de Gemeente Utrecht

Met het onderzoek en ontwerp heb ik geprobeerd de gezondheid van de werknemers te verbeteren. Door het toevoegen van planten in de werkomgeving worden mensen op meerdere manieren positief beïnvloed. Bijvoorbeeld door meer fysiek werk te verrichten bij het verzorgen van planten en door de natuurlijke kracht van planten om serotonine bij mensen te verhogen.