Ander thema

Caved

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Het doel van mijn graduation project is om een creature te maken wat de boodschap "Don't Trust Strangers" over weet te brengen. Hierbij wist ik mij op 2D en 3D gebied tegelijkertijd te ontwikkelen. Het wezen zelf is gebaseerd op een Afrikaans sprookje, waarbij het wezen 2 kinderen wil kidnappen en de kinderen hem moeten ontwijken.

Artist statement

Hallo! Ik ben Maik Smidt en ik ben een Game Artist. Ik maak 2D concept art van creatures en props en werk deze uit in 3D. Ik focus hierbij op het verwerken van een visuele boodschap in het design.

Ambities

Mijn ambitie is om binnen een entertainment game studio te werken. Aangezien ik in 2D en in 3D werk ben ik vrij breed inzetbaar en kan ik mij per project goed aanpassen. Dit helpt mij ook om afwisseling te hebben in mijn werk wat ik erg fijn vind. Verder sta ik vrij open en ga ik met de flow mee van wat er op mijn pad komt.

Geleerd tijdens de studie

Niets gaat zoals je denkt dat het zou moeten gaan, maar dat is niet altijd een slecht iets. Soms kan het je juist een duw in de goeie richting geven.

Also maak connecties!!!!