Gezondheid en welzijn

Buitenkans Katten

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Maar weinig mensen weten van het bestaan van zwerfkatten af in Nederland. Samen met de werkgroep Verwilderde Zwerfkatten regio Tilburg willen wij hier verandering in brengen. We verspreiden informatie over zwerfkatten en hoe men deze dieren kan helpen of adopteren via geïllustreerde visuals te maken en deze via social media te delen.
Wij hopen dat dit helpt om meer zwerfkatten succesvol van straat te kunnen halen en dat meer mensen zich zullen inzetten voor het helpen van deze dieren.

Artist statement

Al vanaf een jonge leeftijd hield ik een potlood vast en was ik veel aan het tekenen. Ik heb altijd dieren geïllustreerd en mythische wezens die mijn motivatie voedde. Uit muziek en artistieke werken van anderen haal ik inspiratie. Ik werk met verschillende media, waardoor ik veelzijdig inzetbaar ben. Van digitale media tot traditionele illustraties gemaakt met potlood, inkt of verf.

Ambities

Ik zou het heel mooi vinden als ik over 5 jaar terug kan kijken op mijn werken. Om te zien hoe mijn portfolio en skills zijn gegroeid met de tijd. Ik zou het mooi vinden als mijn eigen klantenkring is gegroeid, maar tegelijkertijd zou ik het ook leuk vinden als ik bij een vet bedrijf aan het werk ben, waar mijn inspanningen worden gewaardeerd en waar veel plezier te beleven valt.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd via Digitale Media is gek genoeg waar ik graag niet mee werk. Ik ben erachter gekomen waar mijn interesses liggen en wat ik wel en niet leuk vind om te maken. Dit is geen tegenslag, maar nou juist iets goed. Zo heb ik mij weer verder kunnen ontwikkelen en specificeren als maker, dankzij de uitdagingen van deze opleiding.