The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Bug-fix is een korte animatiefilm over een fantasie die op hol slaat. Een invasie van kevers zet in een dagdroom een slaapkamer op stelten. Geïnspireerd door de uitputtingsloze inspiratie die ik vroeger had, ontstaan er onhandige acties met kleurrijke reacties. Met een onbedoelde lichtshow tot gevolg.

Artist statement

Het pad van idee naar 2 & 3D is er een die ik graag bewandel. Mijn horizon houd ik breed en mijn skillset nog breder. Het leven blazen in pixels houdt me elke dag bezig. Alles is mogelijk, detail kan je weglaten of verviervoudigen. Ik ben dol op animatie en laat mijn liefde daarvoor graag doorschemeren in mijn werk.

Ambities

Voor wat ik tot nu toe heb mogen proeven van de animatie industrie, worden dit hele gezellige jaren. De community om animatie heen is een van de meest verwelkomende ooit. Het lijkt me enorm gezellig om in een leuke studio te mogen werken.

Wat ik zo leuk vind aan deze community is dat iedereen elkaar wilt zien bloeien. Er is veel kennis te vinden online die men kosteloos deelt, dat vind ik fantastisch. Ooit wil ik ook dat niveau treffen, om op een punt te komen dat ik mijn kennis en skills kan delen.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik tijdens IMT heb geleerd is denken in oplossingen. Om fouten niet te zien als een misstap maar om het om te kunnen draaien naar een stap in de juiste richting. Niet te streng zijn voor jezelf en dat lol hebben belangrijker is dan een goed cijfer. Aan het einde van de dag doe je dit voor jezelf en kan je het zo gek maken als je wilt.