The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
De afgelopen afstudeerperiode heb ik onderzoek gedaan naar sociale druk op de werkvloer onder jongvolwassenen binnen het media werkveld. Aan de hand van mijn onderzoek en iteraties ben ik samen met mijn externe partij en Kunstenares Jitske van der Zee tot een spelvorm gekomen dat aan de hand van storytelling en kunst het thema sociale druk onder teams bespreekbaar maakt.

Artist statement

Door mijn achtergrond als Junior creative weet ik kunst en commercie te verbinden. Een soms onverwachte, maar voor mij alleen maar logische combinatie. Ik zie kunst overal in, het ontwerp van de bureaustoel waar ik in werk zit, mijn pennenbakje op tafel tot het koffiekopje waar ik uit drink. Kunst is onlosmakelijk met alles verbonden en het is aan mij om dit te laten zien aan de hand van commercieel creatieve projecten.

Ambities

Sinds mijn studententijd heb ik mijn eigen mode onderneming genaamd Flamboyant. Vier jaar diende dit zowel als bijbaan als leerschool. Na mijn afstuderen wil ik aan de slag als commercieel creatief, waarnaast ik ook mijn eigen bedrijf kan exploiteren. Nadat ik voldoende kennis heb opgedaan wil ik definitief voor mijzelf beginnen binnen de creatieve sector als Art director.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn studie heb ik vooral geleerd dat ik veel meer kan dan ik in eerste instantie van mijzelf dacht. Door mijzelf in het diepe te gooien tijdens de Minor, stage en afstuderen heb ik geleerd dat ik ontzettend gepassioneerd ben over waardecreatie en de uitvoering hiervan.