Ander thema

Broook

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
De afgelopen maanden heb ik met mijn organisatorisch vermogen en passie voor interieur mijn eigen bedrijf opgericht, genaamd “Broook”. Een bedrijf waarbij ik me in eerste instantie niet richt op de inrichting van jouw huis, omdat je waarschijnlijk zelf al heel goed weet welke mogelijkheden er zijn voor jou woning.

Veel woningen hebben immers een vooraf bedachte indeling. Bij deze huizen heeft de architect vooraf eigenlijk al bedacht waar de bank en eettafel moeten staan. We zijn allemaal wel bekend met deze huizen. Je woont ergens in Nederland in een rijtjeshuis, want dit is immers het meest voorkomende woningtype, en de plattegrond van jouw huis is identiek aan de plattegrond van de buren. Misschien in spiegelbeeld, maar dat is dan ook wel alles.

Toch geloof ik dat zelfs in deze “standaard” huizen, er ruimte is voor persoonlijke creativiteit en een uniek karakter. En ik hoor je denken, hoe maak ik van dit huis nou een thuis, mijn thuis? Het transformeren van een huis in een thuis gaat verder dan alleen het creëren van een fysieke ruimte met meubels. Het gaat om het creëren van een sfeer, een gevoel van comfort en verbondenheid.

Kleine details kunnen de kracht van een magische transformatie teweegbrengen. Denk hierbij aan wanddecoratie die nét even dat vleugje karakter aan de muur toevoegt, die heerlijke zeepketting die een aangename geur achterlaat of die gezellige borrelplank met die extra touch die het extra speciaal maakt.

En hier komt nou net “Broook” om de hoek kijken. Een bedrijf waarin we samen van jouw huis een warm en liefdevol thuis maken. Mijn focus ligt dan ook op het leveren van producten die een gevoel van comfort en verbondenheid bevorderen. Ik geloof dat met de juiste aandacht voor detail en het toevoegen van speciale elementen, jouw huis een plek wordt waar je je echt thuis voelt.

Artist statement

In de schijnwerpers van een bloeiend bedrijf schittert de uitkomst van een moedige beslissing. Met deze krachtige waarheid als fundament, onthul ik vol trots mijn eigen bedrijf “Broook”. Als gepassioneerde ondernemer presenteer ik met enthousiasme mijn eerste producten. Elk item straalt mijn diepgewortelde liefde voor vakmanschap, esthetiek en het creëren van een thuisgevoel uit.

Mijn passie voor vakmanschap is verweven in elk detail, terwijl mijn streven naar esthetiek en stijl zorgt voor visuele harmonie. Elk product is doordrenkt met zorg en liefde, ontworpen om een sfeer van rust, geborgenheid en gezelligheid in jouw huis te brengen. Ik geloof dan ook sterk in de kracht van kleine details die een magische transformatie teweegbrengen.

Laat mij jouw thuis verfraaien met een vleugje betovering, waardoor iedere dag een bijzondere beleving wordt. Samen maken we van jouw huis een warm en liefdevol thuis.

Ambities

In de komende jaren zal ik mijn ondernemerschap verder ontwikkelen binnen mijn eigen bedrijf, met als ultiem doel mijn grote droom te verwezenlijken en het concept “Samen maken we van jouw huis een warm en liefdevol thuis.” verder te brengen dan het alledaagse.

Mijn passie voor interieur heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Met toewijding en een avontuurlijk hart wil ik mijn ondernemersreis voortzetten, zowel letterlijk als figuurlijk, door me in de toekomst te richten op vastgoed in het buitenland.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens mijn opleiding heb ik een waardevolle persoonlijke en professionele ontwikkeling doorgemaakt. Ik heb geleerd dat inspiratie uit de meest onverwachte bronnen kan komen, of het nu een mandarijnschil, een eenvoudige krabbel of een enkel woord is, elk element heeft het potentieel om te transformeren tot een uniek en betekenisvol ontwerp. Echter, er is één grote ‘maar’: laat nooit het vertrouwen in jezelf los. Want als je niet in jezelf gelooft, dan doet niemand het, behalve je mams dan.