Duurzaamheid en klimaat

Breloved label

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Met mijn onderneming Brelovedlabel verkoop ik via Instagram preloved kleding. Het afgelopen jaar heb ik onderzoek gedaan naar mijn doelgroep, de markt en trends in mijn vakgebied. Vervolgens heb ik meerdere tests uitgevoerd op te kijken hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien. Een van die tests om van online naar offline te switchen. Dit werd een pop-up event. Tijdens deze EXPO vindt er ook een pop-up event plaats zodat je de kleding ook kunt voelen en kunst passen voordat je een aankoop doet.

Artist statement

Ik wil je graag laten zien hoe mooi preloved kleding is. Met mijn onderneming Breloved label neem ik je de tijd en moeite graag uit handen zodat jij niet uren hoeft te zoeken naar je nieuwe favoriete item. Daarnaast is de kleding geselecteerd op kwaliteit en zorg ik ervoor dat de kleding schoon en fris ruikt.

Ambities

Dat Breloved label een bedrijf is waarbij ik met een (klein) hecht team het bedrijf kan runnen, waarbij de medewerkers dezelfde passie hebben en waarmee we een verschil kunnen maken in de modewereld. Meerdere keren per jaar zullen er pop-up events georganiseerd worden, maar de focus blijft om via online kanalen te verkopen.

Geleerd tijdens de studie

Tijdens deze studie heb ik vooral geleerd dat ik een echte doorzetter ben. Na een mislukte studie vond ik het spannend om aan een nieuwe studie te beginnen. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Door de verschillende vakken tijdens de opleiding krijg je van veel verschillende onderwerpen informatie mee, die ik nu in jaar 4 goed kan gebruiken.