The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
“Break-up Brew” is veel meer dan alleen een lollig en gezellig spelletje. Het is een innovatief spelontwerp met een diepgaande missie: meiden ondersteunen bij het verwerken van liefdesverdriet.

Het spel is ontworpen als een krachtig middel om deze meiden samen te brengen met hun vrienden, waarbij ze een plezierige avond beleven die afleiding biedt, nieuwe en sterkere relaties opbouwt en de gelegenheid biedt om hun verhaal te delen. Door het spel te spelen, wordt liefdesverdriet bespreekbaar gemaakt, wat op zijn beurt leidt tot een verbetering van hun emotioneel welzijn.

Artist statement

Als jonge ontwerper, helemaal thuis in de Gen Z-cultuur, ben ik altijd up-to-date met de nieuwste trends. Tijdens mijn opleiding Connected Design heb ik een echte passie voor grafisch vormgeven ontwikkeld, waarbij esthetiek centraal staat. Het simpelweg creëren van visueel aantrekkelijke content is waar ik het meeste plezier uit haal. Hierbij ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om mijn artistieke vaardigheden te ontwikkelen en vraagstukken te vertalen naar beeld.

~ Olivia Smit

Ambities

Tijdens deze opleiding heb ik een echte passie voor grafische vormgeving ontdekt. Mijn ambitie is daarom om door te studeren en me te specialiseren op dit gebied, zodat ik later aan de slag kan als fulltime grafisch ontwerper!

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik tijdens deze twee jaar heb geleerd, is te vertrouwen op mijn eigen kunnen. Ik heb hier kunnen groeien, niet alleen als ontwerper maar ook als persoon. Ook heb ik deze opleiding echt nodig gehad om zeker te weten wat ik later graag zou willen doen. Nu kan ik met volle vertrouwen mijn passie achterna gaan en van mijn hobby mijn werk maken.