Duurzaamheid en klimaat

BottleFish™

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
BottleFish™ is een mobiele app die het verkoop en gebruik stimuleert van (herbruikbare) flessen, door van een normale herbruikbare fles een exclusieve fles te maken en via augmented reality om te toveren tot de eeuwige woonplek van een uniek visje.

Artist statement

Ik heb een ambitie voor creativiteit, innovatie en een grote interesse in technologie en wetenschap.

Mijn werk en fascinatie ging altijd al over de grens verbreken tussen de fysieke en de digitale wereld. Op dit moment begeven we ons in een revolutie waarin interactieve digitale objecten uniek kunnen zijn en waarin wij onszelf in volledige immersie in de digitale wereld kunnen begeven. In de komende jaren gaan al deze dingen samenkomen in de metaverse en zichtbaar worden middels augmented en virtual reality. Dit is iets waar ik veel passie voor heb en graag mijn steentje aan bij zou willen dragen.

Mijn specialisme is dat ik erg visueel ben ingesteld en ik alle ideeën van mijzelf en anderen overzichtelijk en vlot op papier kan schetsen. Daarnaast ben ik heel breed en flexibel inzetbaar, heb ik ervaring en kennis van veel verschillende expertises en kan ik functioneren als een communicatieve schakel tussen alle divisies van tech, design, concepting, marketing, managers, leidinggevende en stakeholders.

Ambities

De komende 5 jaar wil ik groeien als Digital Concept Producer en bijdragen aan meerdere succesvolle software producties met meer dan 100k+ gebruikers. Daarnaast wil ik toewerken naar een leidinggevende functie bij een bedrijf dat koploper is of wordt in mixed reality software en of hardware.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd en toegepast tijdens mijn studie is de meerwaarde van mijn eigen interesses, creativiteit en kennis van andere expertises. Met deze vaardigheden heb ik gedurende verschillende projecten zodoende de communicatie en het werkproces in een team weten te versterken met als resultaat mooie, gebruiksvriendelijke en leuke eindproducten.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

*2020 SpinAwards, Winner (&Samhoud Creative Tech Concepting Stage).*
- 2020 Gouden SpinAward (Spin Stage)
- 2020 Gouden SpinAward (Mobile)
- 2020 Grand SpinAward (AH &Samhoud)

https://www.adformatie.nl/digital-transformation-tech/grand-spin-award-naar-albert-heijn-en-samhoud
https://studentportal.hku.nl/web/show?id=534893&octoid=5255423
https://www.youtube.com/watch?v=7lS5xrEf42A&feature=youtu.be&t=79
https://www.mediastages.nl/blogs/2019/mediastages-x-spinaward-nominee-bradley

*2020 Mediastages, Workshop “Een Award Winnende Stage”*
https://www.mediastages.nl/evenementen/training/digitale-week-van-de-mediastages

*2015 Mediabites, “Primeur met eerste VR Afstudeerproject” (MBO Game Art/Design)*
https://vimeo.com/145404379