Diversiteit en inclusiviteit

Bordenvol Verhalen

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Tijdens het programma 'Bordenvol Verhalen' schuiven Aziatische Nederlanders met niet-Aziatische Nederlanders aan tafel, om eigengemaakte gerechten met elkaar te delen en te praten over thema's als liefde, identiteit, cultuur en racisme.

Artist statement

Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij, mede doordat ik mijn oordeel niet de overhand laat nemen en mensen de ruimte kan geven om zichzelf te kunnen zijn. Daarnaast ben ik extreem nieuwsgierig, fantasievol, zie ik dingen die anderen misschien niet zien en kan ik mezelf gepassioneerd en vol enthousiasme in iets vastbijten. Dit maakt mij niet alleen een goede verbinder, maar ook een authentieke maker.

Ambities

Graag zou ik mij verder willen ontwikkelen binnen de film/documentaire/storytelling industrie. Los van dit afstudeerwerk, heb ik nog niet zo veel ervaring met het uitwerken van een idee tot een impactvol (programma/film)plan. Hier wil ik in groeien en nog meer nodige en mooie verhalen vertellen in samenwerking met allerlei diverse en interessante mensen. Het allermooiste zou natuurlijk zijn om mijn programmaformat door te mogen ontwikkelen en te kunnen realiseren tot een daadwerkelijk programma.

Geleerd tijdens de studie

Het is ongelofelijk cliché, maar fuck it: Durf te falen en durf dit te laten zien. Hier haal je de meest vruchtbare lessen en inzichten uit. Werk samen, je hoeft het niet alleen te doen. Geef je over aan het proces en durf te vertrouwen dat als je doorgaat, het goedkomt.