Games en Interactie
Artistieke prestatie

Bolboys

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Bolboys is een digitale puzzel-speeltuin voor twee spelers. Loop door een kleine, vrolijke wereld. Pluk fruit, help een aap, maak muziek en blaas bellen. Ontdek samen hoe je de regels van het spel kan gebruiken om puzzels op je eigen manier op te lossen. Maak samen verhalen en heb plezier!

Artist statement

Ik verken wat games te bieden hebben op het gebied van speelse interactie en betekenisvolle ervaringen. Ik probeer games te ontwerpen die tot de essentie komen van wat ik wil overbrengen. Ik prototype graag en werk multidisciplinair. Mijn games zijn kort, gefocust op gameplay en gevarieerd in genre.

Ambities

Ik wil als game designer en prototyper aan de slag in een onafhankelijke game studio en mijn eerste succesvolle game op de markt zetten. Daarnaast hoop ik om zelf kleine games te kunnen creëren die bij spelers resoneren.

Geleerd tijdens de studie

Het was voor mij erg waardevol om te leren mijn comfortzone te verlaten. Ik ben voor mijn gevoel zo snel creatief en professioneel gegroeid tijdens de opleiding en dat heb ik te danken aan het uitproberen van veel onbekende dingen.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Ik heb gewerkt aan meer dan 30 games tijdens mijn opleiding. Hier zijn een paar:
- Nomori (2022, getoond op Indigo Showcase)
- At Last We Go (2021, getoond op Imagine Film Festival)
- Opus Unsolved (2020)
- Fair Salon (2020)
- Lonely This Christmas (2019)