Ander thema

BLOODY HELL 2 - Art

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Als 1/3 van Pun Intended focus ik mij voornamelijk op de art en design in dit vervolg op onze eerste game Bloody Hell. Tijdens mijn afstudeerproject heb ik mij gefocust op het efficiënt ontwikkelen van onze artstyle, waarmee we in een klein team van drie een gehele game kunnen bouwen en releasen op Steam.

Artist statement

Ik vind het bijzonder vervullend om games te maken die simpelweg fijn zijn om te spelen, maar je ook zo nu en dan laten giechelen (waarna ik je idealiter uit je stoel vallen van het lachen).

Dit doe ik het liefst door simpele en fijn aanvoelende mechanics te ontwikkelen in een klein team, en mijn pixel art zowel buiten als binnen de engine te maken en gebruiken.

Ambities

Over vijf jaar hoop ik nog steeds aan mijn eigen games te kunnen werken.

Geleerd tijdens de studie

Er zijn enorm veel manieren om games te maken en waarderen, en de variatie in mensen en meningen is enorm waardevol.
Verder heb ik geleerd dat je nog een hoop buiten deze studie om moet leren om daadwerkelijk een goede kans te maken binnen de gamesindustrie.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Mijn grootste prestatie blijft het feit dat ik 1/3 ben van Pun Intended, waarmee ik Bloody Hell op Steam heb gelaunched. Met meer dan 300.000 spelers en een hoop positieve reviews wist ik dat we een kans maken om als studio games te blijven maken.