Ander thema

Bloem van het leven

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
De Bloem van het Leven is een filosofisch sciencefictionproject. Het doel van het project is om een duidelijk beeld te creëren van zelfontwikkeling en zelfredzaamheid bij het bereiken van wat een persoon zoekt, of het nu gaat om passie, liefde en nieuw leven, of ergens opnieuw beginnen.
Ik heb gekozen om dit patroon te gebruiken omdat het als symbool van de ontwikkeling van het leven in dit universum wordt beschouwd.
De ronde vorm was een sterke vorm en een sterk symbool die vaak gebruikt wordt in de astronomie. Ik heb een miniatuurbeeld van het einde van de wereld gemaakt ergens in het universum, met vernietigde gebouwen, bruggen en wegen.
De koepel probeert stil te staan, de Bloem van het Leven probeert erop te klimmen, de blaadjes van de bloem vliegen opgewonden zwaaiend om nieuw leven te creëren.
Alles in dit werk helpt de Bloem van het Leven om op te staan: van stenen, water, lucht, rook en licht. Het moet weer opstaan ondanks de verwoesting, het moet die verspreide blaadjes verzamelen. De zon helpt ook mee door de gouden zonnestralen overal te laten schijnen.
Meer foto's van mijn eindexamenwerk.

Artist statement

Mijn specialisme ligt op het gebied van maquette maken, ik ben handig met het gebruiken van de lasermachine.
Ik hoor vaak dat ik mijn ontwerpen een leven geef en dat maakt mijn werk uniek, omdat ik supernauwkeurig met mijn werk ben en ik gebruik verschillende materialen om het beste resultaat te krijgen.

Ambities

Ik werk hard om met mijn eigen bedrijf te kunnen beginnen en een bekende naam te maken in het gebied van kunst en design.
Over vijf jaar wil ik veel dingen bereikt hebben, ik wil een master degree afmaken en meer ervaring opdoen in het gebied van interieurdesign om op de juiste manier met een bedrijf te beginnen.

Geleerd tijdens de studie

Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn studie. Ik heb geleerd dat ik heel diep moet gaan onderzoeken in de opdrachten die ik moet maken en dat ik eerst moet fantaseren voordat ik een ontwerp maak. Mijn fantasieën moeten altijd rijk zijn en die moet ik met een vleugje realiteit creëren.
Ook heb ik geleerd hoe ik met verschillende mensen kan werken die soms moeilijk kunnen zijn.
Ik heb mijn ervaring in het gebruiken van veel programma's versterkt, zoals SketchUp, AutoCAD en InDesign.