Gezondheid en welzijn

BB Sportswear

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Al van jongs af aan is een van mijn grote passies sporten. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen fysieke activiteit heb gedaan. Mijn andere grote passie is mode, waarbij de kwaliteit van kleding voor mij vooral belangrijk is. Ik ga nu sinds een aantal jaar minimaal vijf keer per week naar de sportschool, met als doel bodybuilding. zodoende wilde ik ook voor in de sportschool, mooie kleding hebben gemaakt van goede kwaliteit stoffen. Al snel kwam ik er achter dat er voor mannen maar weinig keuze is en veel bedrijven zich alleen op vrouwen richten. Na veel verschillende kleding te hebben uitgeprobeerd, kwam ik er achter dat er altijd wel iets mis was met de kleding: slechte pasvorm, slechte stoffen of een lelijk design. Wanneer ik wel een fijn T-shirt vond bestelde ik deze gelijk nog een keer in een andere kleur, om hem vervolgens binnen te krijgen en er achter te komen dat de pasvorm niet hetzelfde is.
Wat zou het fantastisch zijn als de pasvorm van een T-shirt niet veranderd. Met deze droom in gedachte ben ik mijn onderzoek gestart. Ik heb mijn ervaring gedeeld met andere jonge fanatieke fitnessliefhebbers, waarop hun reactie was dat zij tegen dezelfde problemen aanlopen. Vervolgens ben ik als ondernemer dit probleem gaan ontleden. Als eerst ben ik bij mijzelf nagegaan welke aspecten van een sportkledingonderneming ik het meest belangrijk vind. Hier kwamen drie dingen uit, een T-shirt moet de juiste pasvorm hebben, een T-shirt moet gemaakt zijn van hoge kwaliteit stoffen en als ondernemer moet je ten alle tijden volledig transparant zijn naar je klanten. Uit onderzoek is gebleken dat 86% van de ondervraagden transparantie nu belangrijker vindt dan ooit. Aan de hand van deze informatie ga ik in mijn rapport de volgende vraag beantwoorden:

‘Hoe kan ik voor mijn doelgroep de nieuwe standaard voor een sport T-shirt bepalen en vaststellen welke onderwerpen met betrekking tot transparantie zij het meest belangrijk vinden?’

Artist statement

Mijn werk is samengesteld en geperfectioneerd met de wensen van de doelgroep in gedachte, op deze manier heb ik een product kunnen ontwerpen die op hun wensen aansluit.

Ambities

Over 5 jaar wil ik goed kunnen leven van mijn eigen onderneming.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik tijdens mijn studie heb geleerd is om door te zetten en vertrouwen te hebben in het proces.