Ander thema

BANG BANG BIZAR

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Ik waag mij in de tweestrijd die wij als mensen met wapens hebben. Wapens hebben een bepaalde aantrekkingskracht die duidelijk naar voren komt in bijvoorbeeld films en series, maar tegelijkertijd kan een handgebaar in de vorm van een pistool ons al de stuipen op het lijf jagen. Door deze (voornamelijk) satirische objecten te presenteren, daag ik je uit om de verheerlijking van wapens in twijfel te trekken en na te denken over de echte kosten van deze culturele obsessie.

Artist statement

Als ontwerper ben ik gespecialiseerd in het creëren van voorwerpen die zowel functioneel als vermakelijk zijn. Mijn werk kenmerkt zich door de perfecte balans tussen humor en serieuze ontwerpoverwegingen, samen met mijn obsessie voor details. Terwijl mijn werk belangrijke gesprekken op gang brengt, zorgt het ook voor een moment van plezier en reflectie. Waar je mijn werk nog meer aan kan herkennen? mijn naam of logo aan de onder/achterkant.

Ambities

Over 5 jaar hoop ik dat ik een flink portfolio op zak heb. Misschien zelfs internationaal werk?

Geleerd tijdens de studie

Ik heb geleerd wie ik ben als ontwerper en wat ik met mijn werk teweeg wil brengen. Ook heb ik mezelf kunnen ontwikkelen in verschillende disciplines en technieken

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

THINGS:expositie not only design 01/02- 03/02/23
Nul. Vierendertig 04/04/24
DIE ZIJN ER 13/04 - 04/05/24
Seth&Frank takeover De Nijverheid 03/05 - 21/06/24