Ander thema

Balloon Cops

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Wanneer twee agenten de oproep krijgen om een bankovervaller te stoppen, grijpen ze deze kans met beide handen aan. Wat ze niet weten is dat de dief vangen een stuk lastiger blijkt te zijn dan ze hadden gedacht. Balloon cops is een animatiefilm met een knipoog richting de jaren 80, zo zitten er veel verwijzingen in naar jaren 80 films en tv-series en heeft de film ook een echte "eighties" look.

Artist statement

De wereld is al serieus genoeg. Ik ben Joris Hartog en ik wil graag meer absurdisme de wereld in brengen vanuit een humoristische invalshoek. Dit jaar studeer ik af als 3D-artist. 3D animatie biedt mij alle mogelijkheden om mijn creativiteit en gekke ideeën tot leven te brengen, denk bijvoorbeeld aan een alien-invasion met een twist of twee politieagenten in een heteluchtballon.
Ik hoop met mijn enthousiasme en werk anderen aan te steken om hun creatieve grenzen op te zoeken en te omarmen.

Ambities

Door te leren en nieuwsgierig te zijn, wil ik mezelf blijven inspireren en wil ik verder groeien om een betere filmmaker te worden zodat ik mijn ideeën nog beter vorm kan geven. Ik hoop met deze ideeën anderen te inspireren om out of the box te denken en te doen.

Mijn ultieme doel is om anderen te inspireren op welke manier dan ook.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste dat ik geleerd heb is hoe waardevol mensen om je heen zijn die ook in het werkveld zitten. Zij kunnen niet alleen inzicht geven in een bepaalde aanpak van technische obstakels, maar ook op verhalend niveau. Als ik iets vraag aan de mensen in mijn werkveld weet ik zeker dat er altijd meegedacht wordt om het beste te halen uit het concept waar ik dan mee bezig ben. Gecombineerd weten we namelijk heel erg veel en die kennis is zeer waardevol om met elkaar te delen.