The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Als je 't ziet is een spel waarin de speler een kijkje neemt in de wondere
wereld van stadsnatuur. Via een tablet krijgen de spelers informatie en zoekopdrachten. Ze kunnen de antwoorden vinden op twee schermen die op het eerste gezicht leeg lijken. Wanneer ze door een vergrootglas kijken, worden kleine stukjes illustratie zichtbaar. Deze minimale zichtbaarheid roept nieuwsgierigheid op bij de spelers, wat ook ruimte creëert voor de informatie die ik hen mee wil geven.
Visualisatie van werking
3D Visualisatie eindwerk

Artist statement

“Ik ben Anne Griffioen, multimedia vormgever en digitale creatieveling. Met een achtergrond in grafische vormgeving en een ontembare nieuwsgierigheid heb ik mijzelf tot een breder onderlegde multimedia vormgever weten te ontwikkelen. Doordat ik mijzelf constant uitdaag in het ontdekken van de nieuwste digitale technieken, weet ik bij elke boodschap het juiste medium te vinden. Ik vind het leuk om ingewikkelde informatie helder te visualiseren en interessant te maken voor de kijker. Daarnaast word ik enthousiast van het nauwkeurig uitwerken van details om zo het perfecte beeld te creëren. Met mijn werk wil ik positiviteit uitdragen en mensen (op zijn minst!) een glimlach bezorgen. “

Ambities

Ik wil over vijf jaar als multimedia vormgever bij een creatief bureau werken waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Hier wil ik werken aan afwisselende opdrachten met technische en conceptuele werkzaamheden.

Geleerd tijdens de studie

Creatief denken vanuit de boodschap, in plaats van in kaders en middelen.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

SymbioFest - Fort Werk aan de Waalse Wetering Utrecht.