Ander thema

Allerleukste opdracht

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
‘Wat zou je allerleukste opdracht zijn, geef m aan jezelf’.

Met ‘Allerleukste opdracht’ heb ik onderzoek gedaan naar theatermaken en het inzetten van miniaturen en projectie in samenwerking met muziek. De videobeelden die op de expositie te zien zullen zijn, zijn kartonnen miniaturen in de tijdgeest van begin twintigste eeuw. Hierbij heb ik mij laten inspireren door diverse klassieke filmmuziek en het thema ‘herinnering’ wat ik hieraan heb verbonden.

Artist statement

Als maker ben ik geïnteresseerd in het samenbrengen en experimenteren met diverse materialen en interesse. De materiaalkeuze is gebaseerd op karakter en sfeer, waarbij ik gebruikmaak van karton, speelgoed en tweedehands (rest)materiaal. De kartonnen miniaturen en de geschiedenis elementen die ik hierin laat terugkomen geven het beeld een nostalgisch karakter. Ik wil de kijker meenemen in een ervaring van verrassen, ontdekken en weer even mogen spelen.

Ambities

De komende tijd hoop ik nog bij de televisie te kunnen werken en wil ik mij richten op een functie binnen het onderwijs en/of de zorg. Ook wil ik mij gaan oriënteren en aansluiten bij een theatercollectief en meer leren over theatervormgeving.

Geleerd tijdens de studie

Maak wat je wil maken, en deel dit met anderen. Spreek je uit over wat je ambities en dromen zijn. Met de kennis, ervaringen en netwerk van anderen kan dit snel dichtbij komen.