The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Een dimensie-doorkruisend avontuur van de negentienjarige Eva, die haar grote crush Frank afwijst en dan in een alternatieve werkelijkheid terechtkomt waarin hij opeens niet meer bestaat. Door weer, wind, tijd en ruimte moeten de twee elkaar zien terug te vinden om elkaar nooit meer te hoeven verliezen.

Artist statement

Ik ben (toneel)schrijver voor jong publiek, en voor de twingers en dertigers die wouden dat ze dat nog waren. Mijn werk gaat vaak over opgroeien (als meisje en tegelijkertijd verschillende andere dingen), over de kracht van je verbeelding en over je best doen om gelukkig te zijn. Met humor en ontroering wil ik een publiek een paar momenten voorzien in zo'n gewichtloos gevoel waardoor je even vergeet hoe laat het is, en waardoor je na afloop iemand wil bellen om te zeggen dat je van ze houdt.

Ambities

Ik wil mijn eigen jeugdtheaterschool beginnen en iedereen ophalen en thuisbrengen in een busje dat ik met de kinderen beschilderd heb, ik wil een boek schrijven dat pubers aan het lachen maakt, ik wil werken als productieleider, ik wil familievoorstellingen schrijven waar iedereen heen gaat op Tweede Kerstdag en ik wil een moestuin. Dat laatste misschien even terzijde.

Geleerd tijdens de studie

Dat kunst maken het best werkt als je accepteert dat het rust op paradoxen. Dat er geen regels zijn is soms de enige regel en tegelijkertijd heb ik geleerd hoe je iets maakt dat binnenkomt, of juist niet, waar wel degelijk regels voor bestaan. Iedereen heeft hun eigen kijk op de zaak, en dit kan soms schreeuwend irritant zijn, maar op de HKU heb ik geleerd dat iedereens verschillende maakstrategiën en visies juist de kracht is van kunst maken. Dan blijft kunst doen waar het goed in is: verwonderen en verbazen. Het houdt ons scherp en onbevangen tegelijk.

Wat Als Ik Nooit Meer Op Backspace Druk?

Een onderzoek naar schrijven door te kijken naar wat we schrappen. Hoe beslis je (als creatief schrijver) wat je weglaat uit je verhaal? Door te kijken naar het schrijfproces van verschillende schrijvers en hoe en wat ze weglaten uit hun zinnen, alinea's, scenes en verhalen onderzoek ik welke patronen het schrijfproces kent en wat er dan wel belang is.