Ander thema

Adore

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
"Adore" is een korte 3D animatiefilm die helemaal in het teken staat van "passie". De film heeft als groot thema: vrijheid en het kleuren van de wereld. In Adore volg je Stelle, een gepassioneerde straatartiest, die er alles aan doet om haar eigen werk neer te zetten in de stad, zelfs wanneer ze wordt achternagezeten door de politie…

Artist statement

Mijn naam is Anouk de Clercq. Ik ben een 3D-karakteranimator, visual developer en storyboard artist. Voor karakteranimatie ben ik erg geïnteresseerd in het animeren van actie, maar ook in kleinere subtielere animaties. Ik werk erg gevarieerd maar ik heb een voorliefde voor kleurrijke, positieve projecten.

Dit werk maak ik aan de hand van verschillende programma’s, zoals Maya en Blender. Ook werk ik veel in Procreate en Photoshop. Verder ben ik heel flexibel als het gaat om programma's, in mijn mening gaat het om wat je maakt niet om het programma.

Ik haal veel van mijn inspiratie uit menselijke gevoelens. Dit combineer ik vaak met fantasy-elementen. Ik ben geïnspireerd door impressionisme, het liefst verbeeld ik graag een gevoel aan de hand van animatie. Daarmee wil ik graag iets maken wat mensen vermaakt, maar waar ze ook zichzelf in herkennen.

Ambities

Mijn ambitie is om in vijf jaar als karakteranimator te werken voor verschillende projecten van medemakers. Mijn passie ligt vooral in film, games en andere diverse media.

Geleerd tijdens de studie

Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is het leergierig blijven en vooral de dingen blijven onderzoeken waar jij interesse in hebt.