The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
In dit werk kan je de immense kracht van de tektonische platen nabootsen. Een proces dat de aarde zelf, op een natuurlijke wijze, uitvoert. Door aan de tandwielen te draaien, genereer je de beweging van de platen en bepaal je ook de snelheid waarmee ze bewegen. Terwijl je beweging genereert, creëert het werk zelf geluiden die lijken op die van de tektonische platen. Aardlichaam onderzoekt de relatie tussen de mensheid en de aarde en hoe onze acties het natuurlijk proces van de aarde kunnen beïnvloeden.

Artist statement

Zelf zie ik mij als een regisseur binnen het maken van een installatie, het kijken naar wat we willen bereiken en hoe we dit zouden kunnen doen. Voor mij is een goede samenwerking de sleutel tot een goed lopend project. Door verschillende gedachtes, visies en skills te combineren kom je tot een eindwerk die tot een bezoeker of toeschouwer spreekt.

Ik vind het als maker ook belangrijk om nieuwe skills mee te kunnen nemen van projecten om voor een volgend project te weten wat de mogelijkheden zijn. Zo verbreed ik met elk nieuw project mijn kennis en met deze nieuwe kennis wordt een volgend project nog interessanter.

Ambitions

Ik zou later regisseur willen worden voor multimedia artistieke werken. Om zo door middel van samenwerking en verschillende mediums een bezoeker aan het denken te zetten en een nieuwe blik te geven op verschillende onderwerpen.
Voordat ik dit wil bereiken zou ik graag mijn zelfverzekerdheid als artiest willen vergroten. Ook zou ik graag meer willen leren over fotografie, aangezien dit het medium is waar ik vaak inspiratie uithaal als ik aan een project begin.

Learned during the studies

Tijdens IMT heb ik geleerd dat samenwerken niet alleen super leuk is maar ook heel erg productief. Iedereen heeft zijn/haar eigen kwaliteiten, en in een samenwerking komt dit goed tot zijn recht. Ook nooit opgeven is iets wat ik heb meegekregen. Veel itereren en doorzetten maakt een project steeds beter.