Zorg en welzijn

A(E)RTS

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
De mentale druk van jongvolwassenen is in de afgelopen jaren toegenomen door hoge prestatiedruk, financiële onzekerheid en sociale media. Een oase aan rust, jezelf aarden en in connectie staan met jouzelf en de natuur. De kunstinstallatie A(E)RTS laat je op een laagdrempelige manier kennis maken met mindfulness meditatie. Door middel van levensgrote cocons die staan voor de nobele waarheden uit het boeddhisme; Het leven is lijden, de oorzaken van het lijden en het doorbreken van het lijden, een eeuwenoude filosofie uit de mindfulness meditatie, word je meegenomen op een reis om jezelf te kunnen en durven aarden in de hectische samenleving van prestatiedruk en sociale media.
Er is nog geen duidelijk beeld van mijn installatie, omdat het nog in de maak is, maar hier de moodboards en de inspiratie die ik heb gebruikt.

Artist statement

Mijn specialisme is het durven blootgeven van mijn persoonlijkheid en de kwetsbaarheden die daar bij komen kijken. Ik verwerk mijn gevoel in mijn projecten, waardoor het vanuit mijn hart komt en deze puurheid wordt gedeeld met de buitenwereld.

Ambities

Mijn ambitie is om zoveel mogelijk verschillende creatieve projecten aan te gaan, zodat ik van alle markten thuis ben. Ook ben ik begonnen aan het schrijven en maken van muziek, hier hoop ik in door te ontwikkelen en uiteindelijk mee op te kunnen treden. De grootste ambitie is om mijn talenten door te ontwikkelen en me door mijn angsten heen te durven slaan om tot mijn kern te kunnen komen en deze zelfverzekerd te uiten.

Geleerd tijdens de studie

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik mag vertrouwen op mijn eigen kunnen en het vertrouwen mag hebben dat mensen het leuk vinden om met me samen te werken. Dit vind ik nog steeds moeilijk, vooral in een proces waarin veel factoren onzeker zijn. Ondanks deze onzekere factoren in combinatie met het hebben van een angststoornis heb ik me hier doorheen weten te slaan en dat vergt een staaltje doorzettingsvermogen. Het is van belang om te durven inzien dat hard werken loont en dat ik op mezelf mag vertrouwen dat de resultaten hieruit voortvloeien. Daarnaast is het belangrijk om je niet alleen te focussen op het eindresultaat, maar om te focussen op de groei die je meemaakt in het proces naar het eindresultaat, wat het je ook oplevert. Fouten maken mag en is juist een must in een leerzaam proces, dit maakt je geen minderwaardig mens en een minderwaardige projectpartner.