interieur
interieurontwerp
ondernemen
interieurdesign

Bij Wiets

Wietske Visser
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

BIJ WIETS

Tijdens mijn afstuderen ben ik gaan onderzoeken wat ik echt leuk vind om te doen. Ik wou mijn afstudeerproject hier op inspireren maar dat is niet helemaal gelukt omdat ik ook andere interesses had om te onderzoeken zoals het bouwkundige aspect van mijn gebouw. 


Daarom heb ik tijdens platform mijn interesse voor interieur vormgeving verder uitgewerkt en met succes. Ik kreeg de vraag van een aantal vrienden die het afgelopen jaar (2020) allemaal achter elkaar een huis kochten of ik met ze mee kon kijken voor de inrichting. Uiteindelijk heb ik ook voor al die vrienden een interieurontwerp gemaakt. Ik ben hier heel serieus daar mee aan de gang gegaan en benaderde het ook echt alsof ik al een “officieel bedrijf” was. En wat klein begon groeide snel uit. Van het een kam het ander. 
Daarom heb ik mij ingeschreven bij de KVK met ‘Bij Wiets’ om in de praktijk te gaan onderzoeken en graven of het ‘hebben van een eigen bedrijf’ echt iets voor mij is. 


Ik zou het geweldig vinden om “Bij Wiets” te laten groeien tot een volwaardig en goed lopend bedrijf. Het is niet mijn doel dit snel te bereiken, ik ga voor kwaliteit en neem rustig de tijd. Ik wil voor mijzelf goed onderzoeken waar mijn kracht zit en dat doorontwikkelen. Ik ga dat doen door te gaan werken in mijn vakgebied en mij goed te oriënteren wat er allemaal te vinden en te leren is binnen het proces van een interieurontwerp. 

Ik ben ontzettend trost op wat ik in deze korte periode heb kunnen neerzetten, de een prachtige projecten ik heb mogen doen en ook de geweldige kansen die nog komen gaan. Ik heb zin in de toekomst van Bij Wiets

Float this widget
Put back
Drag/resize
Drag/resize

Wietske Visser

Boxtel

www.bijwiets.nl

Info@bijwiets.nl