Stijl mee met &SUUS

Silke Rietbroek
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Het triggeren van potentiële zakelijke klanten, het laten kennis maken met je bedrijf. Hoe doe je dat? Waar begin je? 

Het bedrijf  kwam met de vraag hoe ze meer potentiële zakelijke klanten kon triggeren. Zelf hadden ze al het idee om een mini-portfolio op te sturen. Dit is natuurlijk altijd een goed idee, maar ik dacht: dit kan spannender. Ik heb uiteindelijk een unieke manier gevonden om potentiële klanten kennis te laten maken met .

Mijn eerste gedachten waren: we moeten iets opsturen want mensen worden immers blij van het ontvangen van pakketjes of cadeautjes. Vanuit dit idee ben ik verder gaan denken. Wat wil je nu echt hebben als je bezig bent met het inrichten van een ruimte? Als ik dan naar het vak zelf kijk zie ik stylisten en adviseurs altijd met kleurenwaaiers, staaltjes en stofjes in de weer. Dus dacht ik aan een soort van ‘do it yourself kit´.

Door middel van het uitvoeren van veel proefjes ben ik uiteindelijk op het idee gekomen om een app te maken. Omdat ik geen studie gevolgd heb tot app ontwikkelaar heb ik een mock-up gemaakt. Aan de hand van de mock-up kun je zien hoe de app zou moeten werken. Een app ontwikkelaar zou  verder kunnen helpen met het daadwerkelijk lanceren van de app.

In de app is te zien hoe je een object in je eigen ruimte kunt plaatsen door middel van de camera van je telefoon. Met de beweging van je vingers kun je het object op de juiste plek plaatsen. Je kunt van het beeld een foto maken. Na het bekijken van het object kun je verder klikken naar het volgende scherm. Hier kun je kiezen om een stalenkaart opgestuurd te krijgen van de categorie waarin jij geïnteresseerd bent. Een paar dagen later kun je de app en de stalenwaaier combineren om de juiste keuze te maken voor je ruimte. Er wordt verder geen informatie vrijgegeven over de producten, daarvoor kun je contact opnemen met  om bijvoorbeeld erachter te komen van welk merk het object is.


Bekijk de Mock-up voor een impressie van de app

Wilt u de Mock-up full screen bekijken? Druk dan op de link

https://www.youtube.com/watch?v=OeaUo3qccyM&t=1s
1e opzetje van het pakketje
De stalenwaaier van de categorie behang

Hoe ziet het pakketje eruit als je hem thuis gestuurd krijgt

Contact

Nieuwsgierig naar meer werk van mij : https://interiorandstuff.nl/

Linkdin: https://www.linkedin.com/in/silke-rietbroek-a3b287134/

Instagram: @Interior.andStuff

Of mail naar: info@interiorandstuff.nl