Hoe gaat het nou echt met je?

Lotte Berk
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Hoe gaat het nou echt met je?

Oh, hey! Wat leuk dat je even op mijn pagina komt kijken! Voel je vooral thuis en kijk even rond. Als je de behoefte hebt een momentje voor jezelf te nemen, scroll dan een stukje naar beneden. Daar kun je even weg van de drukte  van het festival en mediteren. Wil je meer weten? Lees dan aandachtig de rest en neem via de links onderaan mijn pagina contact met me op.


Met mijn projecten wil ik de wereld een beetje beter maken. Unieke zelfgemaakte producten zijn mijn kenmerk en deze deel ik graag met anderen die er belang bij hebben. Mijn afstudeerproject bestaat uit een meditatieruimte en mijn verhaal in boekvorm. Ik kwam erachter dat ik niet de enige was die mijn depressie (te lang) heeft opgekropt en dat zowel verandering als andere mensen nodig zijn om hier uit te komen. Mijn boek, waarin al mijn ervaringen rondom depressie naar voren komen, deel ik om anderen bewust te maken. Zowel het boek als de interactie met mijn meditatieruimte zijn mooie gelegenheden om hierover met mij in gesprek te gaan. Ik zal je nooit vertellen dat je iets moet doen, want iedereen is anders. Voor mij heeft meditatie geholpen en misschien helpt het jou ook?

De meditatieruimte bestaat uit een kussen, een deken en een element. Op het kussen kun je zitten of liggen tijdens de meditatie. Het is gemaakt op basis van mijn lichaamsverhoudingen. Het deken bestaat uit verschillende texturen op zachte, fijne stoffen. Als je ogen tijdens de meditatie gesloten zijn, roept dit een fijn gevoel bij je op. Het esthetische element heeft als functie geluid maken en mijn zelfgemaakte geur verspreiden. Er zit een fontein in verwerkt die regendruppels nabootst en een ventilator die de planten laat ritselen. Pak een moment voor jezelf en beluister één van mijn meditaties.

(NB: Het werkt het best met een koptelefoon op.)Zitmeditatie

samen met mij 

Je focus is bij je adembeweging en het geluidLigmeditatie

alleen audio beschikbaar

Je focus is bij de gewaarwordingen in je lichaam en het geluidHet gesloten boek

Door mijn verhaal open en bloot te leggen, vertel ik al mijn ervaringen rondom mijn depressie en dan bedoel ik ook echt al mijn ervaringen. De reacties van mensen, hoe ervaringen verliepen, wat ik heb geleerd en wat ik dacht op sommige momenten. Hieruit kun je tips halen voor jezelf en wordt hopelijk je aandacht hierna meer gericht op de vraag: Hoe gaat het nou écht met je?

Het gesloten boek heb ik geschreven, omdat ik denk dat het als hulpmiddel gebruikt kan worden door mensen die:
• depressief zijn
• in een dip zitten
• een burn-out hebben
• periodes meemaken waarin zij vaak somber zijn
• even niet goed in hun vel zitten
• een depressie niet begrijpenWil je verder lezen?

Het boek is gratis, het enige wat ik wil is een privégesprek met je, waarin je mij vertelt waarom je het boek zou willen lezen en toezegt dat je (over een tijdje) na het lezen zes korte vragen wilt beantwoorden. Ik neem aan dat de mensen die het boek willen lezen net zulke goede intenties hebben als ik. Ik stuur je het boek toe via de mail na ons gesprek.
Heb je een vraag?
Wil je meer weten?
Of heb je interesse in het boek?


Neem contact met me op via onderstaande link of stuur een email naar:


lotte.berk92@gmail.com


Ik ben beschikbaar voor een gesprek:

woensdag     van 19:00 tot 21:00

donderdag    van 15:00 tot 17:00

vrijdag             van 15:00 tot 17:00

zaterdag        van 15:00 tot 17:00


Klik hier voor de zoomlinkIk heb videogesprekken één op één.

Als ik in gesprek ben, kun je even verder kijken op het festival.

Ik laat je zo snel mogelijk toe aan het gesprek.


Liever op een andere tijd? Dat is geen probleem.
Stuur me een mail wanneer het beter uitkomt en dan maken we een afspraak.