TOOLKIT GASTVRIJHEID, ONTWERPEN VANUIT OMGEVINGSPSYCHOLOGIE

Beau Kleijngeld
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor
OMGEVINGSPSYCHOLOGIE


Architectuur is een constante dialoog tussen de mens en zijn omgeving. Omgevingspsychologie gaat over de wederzijdse invloed tussen de mens en zijn fysieke omgeving. Hoe mensen de gebouwde of natuurlijke omgeving waarnemen en beleven, en tot welk gedrag dat kan leiden. En andersom: welke invloed mensen uitoefenen op hun omgeving. In mijn onderzoek naar omgevingspsychologie heb ik gekeken naar de verschillende gebruikte aspecten in de vormgeving die invloed uitoefenen op de perceptie van de omgeving. 

De perceptie van een omgeving wordt grotendeels bepaald door de eerste indruk. Door gastvrijheid kan deze eerste indruk positief beïnvloed worden. Maar wat is gastvrijheid? En hoe kun je gastvrijheid ontwerpen? In mijn 'Toolkit gastvrijheid - ontwerpen vanuit omgevingspsychologie' heb ik een stappenplan gecreëerd waarmee jij zelf gastvrijheid kan ontwerpen in jouw omgeving. Want wat is er sterker dan je eigen bewustzijn van gastvrijheid in je eigen omgeving?TOOLKIT
SCRIPTIE - OMGEVINGSPSYCHOLOGIE

Mijn afstudeerproject is voortgekomen uit een onderzoek naar omgevingspsychologie. Via mijn toolkit kun je kennismaken met dit thema. Mocht je meer interesse hebben in dit thema, dan kun je contact met mij opnemen, zodat ik het gehele onderzoek naar je toe kan sturen.

Je kunt contact opnemen via mijn websites of door een mail te sturen naar: beau.kleijngeld@outlook.com   


Ik heb met heel veel plezier gewerkt aan dit onderzoek en zou jullie graag meenemen in de wereld van omgevingspsychologie. 


Bedankt voor je interesse!>> Ga naar de Toolkit
>> Portfolio - bekijk meer werk van mij
>> LinkedIn - maak een connectie
>> Stuur mij een email
>> Stuur een bericht op whatsappDagelijks bereikbaar van 10:00 uur tot 21:00 uur.
Beschikbaar voor videobellen, do - za tussen 15:00 uur en 17:00 uur.
Komen deze tijden niet uit? Stuur me een berichtje dan spreken we iets af.