Homo homine

Contact

rowanboeijen.nl
@rowanjohannesmarius
rboeijen99@outlook.com
Wil je meer weten over Homo Homine of hierover in gesprek met Rowan?
Stuur me gerust een bericht (24/7).
Of laat een bericht achter in mijn gastenboek.
I.donno is een collectief dat is ontstaan vanuit ‘het onwetende’. Een groep onbekende ontwerpers met de passie voor het creëren en uiten van hun visie als makers. De lichting bestaat uit verse alumni die uit het gemis van een fysieke expositie op eigen initiatief hun werk willen vertonen. Om de creativiteit op peil te houden zullen de makers nieuw werk vertonen dat nog in de kinderschoenen staat.

De Kunst van het verliezen zal centraal zijn binnen deze expositie. Van de agressie van ‘het moment’ van daadwerkelijk verliezen tot aan de sereniteit van het gemis. De makers laten de toeschouwer opnieuw kennis maken met het begrip uit eigen ervaring. Samen bieden zij handvatten voor de persoonlijke en collectieve vraagstukken van onze tijd. Voor hen, en velen, was 2020 een jaar dat niet snel vergeten zal worden. We hebben als samenleving veel nieuwe inzichten gewonnen, ten koste van het verlies. Verlies dat gezien kan worden als iets negatiefs, maar ook zeker als een kunst.

Wil je op de hoogte blijven volg dan i.donno op instagram.

Design Spatial Design Artwork Beeldende kunst Collage Decor Foto: overig Gebruiksvoorwerp Installatie Meubel Teaser Vormgeving