Stream 25 juni

Eline de Bruijn
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor
Waar realiteit en sociale media zich samenvoegen zie ik een nieuwe wereld ontstaan. Hier zijn schoonheidsidealen en streven naar perfectie voor de hedendaagse vrouw erg belangrijk. Ik zit zelf ook in deze nieuwe wereld en laat mij hier zowel fascineren als beïnvloeden.

Ik raak gefascineerd door mensen die tot het absurde aan toe bezig zijn met uiterlijke perfectie. Ik zie hen als een extreme versie van mijzelf. Tot op een bepaald niveau kan ik mij tot hen verhouden. Ook ben ik mij door beelden van dit soort vrouwen veel meer bewust geworden van mijn eigen uiterlijk, en wat ik allemaal aan mijzelf zou kunnen aanpassen.

In dit project maak je kennis met mijn persoonlijke worsteling over uiterlijke perfectie. Onderzoekend kijk ik naar mijn grenzen binnen het voldoen aan schoonheidsidealen. Hierdoor realiseer ik mij steeds meer dat ik streef naar perfectie. Hoe ik mijzelf laat beïnvloeden heeft een grote impact op mij.

Ik voel sterk dat ik zelf, en met mij meerdere mensen, opkijken naar een beeld wat niet bestaat, en het is lastig om iets te evenaren dat er niet is.