The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

The Serendipity Workshop Livestream

Dit project is ontstaan vanuit mijn fascinatie voor het contrast tussen perfectie en imperfectie. In tegenstelling tot perfectie wordt imperfectie beschouwd als iets negatiefs, omdat het (vaak) ongewenst is en per ongeluk ontstaat. Met mijn project wil ik laten zien dat we imperfecties zouden moeten omarmen, omdat ze verassende uitkomsten en nieuwe perspectieven kunnen bieden. Deze perspectieven kunnen juist heel waardevol zijn. Het talent om toevallige ontdekkingen te doen – terwijl de zoeker hier niet naar op zoek was – wordt ook wel serendipiteit genoemd.

Ik heb een werkplaats gecreëerd waarin een toevallige en onbedoelde vondst van iets nuttigs centraal staat: de serendipiteit werkplaats. In deze werkplaats gebruik ik een riso pers om vanuit eenzelfde compositie keer op keer een andere uitkomst te genereren.

40 unieke boeken, ontworpen in The Serendipity Workshop


Als naslagwerk heb ik een reeks boeken ontworpen. Deze boeken zijn op dezelfde werkwijze gemaakt als de prints in mijn performance, door eindeloos nieuwe composities en samenstellingen te creëren waarbij "serendipiteit" de boventoon voert, elk boek is dus uniek . De boeken zijn geprint door een Riso pers in: fluor roze, blauw, geel en zwart en zijn binnenkort verkrijgbaar via Etsy. Mocht je interesse hebben in een boek stuur me dan een bericht op Instagram: instagram.com/dymfyy. De boeken kosten 40,00 per stuk en zijn geprint en gebonden bij Risowiso.


Concept and design

           Dymfy van Meel    

           instagram.com/dymfyy 


Printing and binding

        Riso Wiso
Spijkerstraat 19
6828 DA Arnhem
instagram.com/risowiso
www.corinevanderwal.nl


Special thanks to

        Corine van der Wal


Typeface

        Avenue Mono


Paper

        Roman 80 gram

        EOS 90 gram


Media Graphic Design Beeldende kunst Drukwerk Installatie Live performance Print Vormgeving