Wilskracht

Ynola Kemps
About Live events
The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

Een jarenlange depressie bracht mij tot de fascinatie van mijn eigen wilskracht. Deze wilskracht wilde ik onderzoeken en vormgeven in een ontwerp. Mijn project werd geleid door de vraag: 'Hoe ver kan je gaan met je eigen wilskracht?’

Het proces dat ik volgde, leidde naar een bodybuildingwedstrijd, waar ik deze mentale wilskracht bij mijzelf kon onderzoeken. Het is een proces waarbij je elke dag wel op een punt komt om op te geven. Deze strijd en wilskracht moeten voor de kijker voelbaar zijn in de documentaire die ik heb gemaakt. Deze documentaire werd als slow tv-ontwerp versterkt met een wand die de wilskracht die binnen dit proces naar voren kwam, tastbaar maakte.

De documentaire is te zien op mijn 
Youtube-kanaal:

https://www.youtube.com/channel/UC_u0aZAe5VEdZlX_DJSmjxg

Voor de online expositie heb ik ervoor gekozen om een trailer te maken van de documentaire. Daarin laat ik de kijker nogmaals meevoelen met de essentie, mijn wilskracht. De beelden spelen in op gevoelens van de mens, waardoor ik het beoogde effect kan behalen. Deze manier van ontwerpen staat voor mij centraal. Bekijk de trailer op deze pagina.

Vind je het leuk om met mij een dialoog aan te gaan over mijn project? Stuur mij dan een mailtje naar ynola.kemps@outlook.com dan kom ik graag met je in contact!